Grifola Frondosa (Jamur Maitake)

Grifola frondosa (jamur Maitake)

Jeneng botani - Grifola frondosa

Jeneng Jepang - Maitake

Jeneng Cina - Hui Shu Hua (Kembang abu-abu ing kayu)

Jeneng Inggris - Hen of the Woods

Jeneng Jepang jamur kuliner populer iki diterjemahake minangka 'Jamur Tarian' amarga wong seneng nemokake.

Sawetara ekstrak wis dikembangake minangka suplemen nutrisi ing Jepang lan ing saindenging jagad kanthi akeh bukti sing ndhukung manfaate.



pro_ren

Detail Produk

Tag produk

Bagan Alur

WechatIMG8066

Spesifikasi

Ora.

Produk sing gegandhengan

Spesifikasi

Karakteristik

Aplikasi

A

Ekstrak banyu jamur Maitake

(Karo bubuk)

Standar kanggo Beta glucan

70-80% larut

Rasa sing luwih khas

Kapadhetan dhuwur

Kapsul

Smoothie

Tablet

B

Ekstrak banyu jamur Maitake

(murni)

Standar kanggo Beta glucan

100% Larut

Kapadhetan dhuwur

Kapsul

Ombenan padhet

Smoothie

C

Jamur Maitake

Wêdakakêna awak woh

 

ora larut

Kapadhetan kurang

Kapsul

werni teh

D

Ekstrak banyu jamur Maitake

(Kanthi maltodekstrin)

Standar kanggo Polisakarida

100% Larut

Kapadhetan moderat

Ombenan padhet

Smoothie

Tablet

 

Ekstrak jamur Maitake

(Miselium)

Standar kanggo polisakarida sing kaiket protein

Rada larut

Rasa pait moderat

Kapadhetan dhuwur

Kapsul

Smoothie

 

Produk Customized

 

 

 

Rincian

Grifola frondosa (G. frondosa) minangka jamur sing bisa dipangan kanthi sifat nutrisi lan obat. Wiwit panemuan fraksi D luwih saka telung dekade kepungkur, akeh polisakarida liyane, kalebu β-glukan lan heteroglycans, wis diekstrak saka awak fruiting G. frondosa lan miselium jamur, sing nuduhake aktivitas sing migunani. Kelas makromolekul bioaktif liyane ing G. frondosa kasusun saka protein lan glikoprotein, sing nuduhake keuntungan sing luwih kuat.

Sawetara molekul organik cilik kayata sterol lan senyawa fenolik uga wis diisolasi saka jamur lan nuduhake macem-macem bioaktivitas. Bisa disimpulake yen jamur G. frondosa nyedhiyakake macem-macem molekul bioaktif sing duweni potensi kanggo aplikasi nutraceutical lan pharmaceutical.

Penyelidikan liyane dibutuhake kanggo netepake hubungan struktur-bioaktivitas G. frondosa lan kanggo njlentrehake mekanisme tumindak ing mburi macem-macem efek bioaktif lan farmakologis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan