Grifola Frondosa (Jamur Maitake)

Grifola frondosa (jamur Maitake)

Ngaran botanis - Grifola frondosa

Ngaran Jepang - Maitake

Ngaran Cina - Hui Shu Hua (Kembang abu dina kai)

Ngaran Inggris - Hen of the Woods

Ngaran Jepang supa kuliner populér ieu ditarjamahkeun jadi 'Menari Jamur' kusabab kabagjaan masarakat dina manggihan eta.

Sababaraha ekstrak ti éta parantos dikembangkeun salaku suplemén gizi di Jepang sareng di sakuliah dunya kalayan seueur bukti anu ngadukung kauntunganana.



pro_ren

Rincian produk

Tag produk

Bagan alur

WechatIMG8066

Spésifikasi

No.

Produk patali

Spésifikasi

Ciri

Aplikasi

A

Ékstrak cai supa Maitake

(Kalayan bubuk)

Standar pikeun Beta glucan

70-80% Leyur

Leuwih has rasa

Kapadetan luhur

Kapsul

Smoothie

Tablet

B

Ékstrak cai supa Maitake

(Murni)

Standar pikeun Beta glucan

100% Leyur

Kapadetan luhur

Kapsul

inuman padet

Smoothie

C

Suung Maitake

Bubuk awak buah

 

Teu leyur

dénsitas low

Kapsul

Bal tea

D

Ékstrak cai supa Maitake

(Kalayan maltodekstrin)

Standar pikeun Polisakarida

100% Leyur

Kapadetan sedeng

inuman padet

Smoothie

Tablet

 

Ekstrak jamur Maitake

(Miselium)

Standar pikeun polisakarida kabeungkeut protéin

Rada leyur

Sedeng rasa pait

Kapadetan luhur

Kapsul

Smoothie

 

Produk ngaropéa

 

 

 

Rincian

Grifola frondosa (G. frondosa) nyaéta supa anu tiasa didahar kalayan sipat gizi sareng ubar. Kusabab kapanggihna fraksi-D leuwih ti tilu dasawarsa ka tukang, loba polisakarida séjén, kaasup β-glukans na heteroglycans, geus sasari tina G. frondosa fruiting awak jeung miselium jamur, nu geus ditémbongkeun kagiatan mangpaatna signifikan. Kelas makromolekul bioaktif anu sanés dina G. frondosa diwangun ku protéin sareng glikoprotein, anu nunjukkeun kauntungan anu langkung kuat.

Sajumlah molekul organik leutik sapertos stérol sareng sanyawa fénol ogé parantos diisolasi tina jamur sareng nunjukkeun rupa-rupa bioaktivitas. Bisa dicindekkeun yén supa G. frondosa nyadiakeun rupa-rupa Asép Sunandar Sunarya molekul bioaktif anu berpotensi berharga pikeun aplikasi nutraceutical sarta farmasi.

Panaliti langkung seueur diperyogikeun pikeun netepkeun hubungan struktur-bioaktivitas G. frondosa sareng pikeun ngajelaskeun mékanisme tindakan anu aya di balik rupa-rupa épék bioaktif sareng farmakologis na.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun