Tremella Fuciformis (Jamur Salju)

Jamur Salju

Ngaran botanis - Tremella fuciformis

Ngaran Inggris - Snow Fungus

Ngaran Cina - Bai Mu Er / Yin Er

Salaku ogé supa kuliner populér di asakan oriental, T. fuciformis boga sajarah panjang pamakéan ubar na éta salah sahiji suung kaasup dina Shen Nong Ben Cao (c.200AD). Indikasi tradisionalna kalebet ngabersihkeun Panas sareng Kagaringan, ngagigikeun otak sareng ningkatkeun kaéndahan.

Sapertos fungi jelly anu sanés, T. fuciformis beunghar ku polisakarida sareng ieu mangrupikeun komponén bioaktif utama.



pro_ren

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Produk patali

Spésifikasi

Ciri

Aplikasi

Tremella fuciformis

Bubuk awak buah

 

Teu leyur

Kapadetan luhur

Kapsul

Smoothie

Ekstrak cai Tremella fuciformis

(Kalayan maltodekstrin)

Standar pikeun Polisakarida

100% Leyur

Kapadetan sedeng

inuman padet

Smoothie

Tablet

Ekstrak cai Tremella fuciformis

(Kalayan bubuk)

Standar pikeun glucan

70-80% Leyur

Rasa leuwih has

Kapadetan luhur

Kapsul

Smoothie

Tablet

inuman padet

Ekstrak cai Tremella fuciformis

(Murni)

Standar pikeun glucan

100% Leyur

Kapadetan luhur

Kapsul

inuman padet

Smoothie

Ekstrak jamur Maitake

(Murni)

Standar pikeun polisakarida jeung

asam hyaluronic

100% leyur

Kapadetan luhur

Kapsul

Smoothie

Topeng raray

Produk perawatan kulit

Produk ngaropéa

 

 

 

Rincian

Tremella fuciformis geus dibudidayakan di Cina saprak sahenteuna abad XIX. Mimitina, tihang-tihang kai anu cocog disayagikeun tuluy diolah ku rupa-rupa cara kalayan harepanana bakal dijajah ku jamur. Métode budidaya haphazard ieu ningkat nalika kutub diinokulasi ku spora atanapi miselium. Produksi modern ngan dimimitian, kumaha oge, kalawan realisasi yén duanana Tremella jeung spésiés host na diperlukeun pikeun inokulasi kana substrat pikeun mastikeun kasuksésan. Métode "budaya ganda", ayeuna dianggo sacara komersil, ngagunakeun campuran sawdust anu diinokulasi sareng duanana spésiés jamur sareng dijaga dina kaayaan anu optimal.

Spésiés anu paling populér pikeun dipasangkeun sareng T. fuciformis nyaéta host anu dipikaresep, "Annulohypoxylon archeri".

Dina asakan Cina, Tremella fuciformis sacara tradisional dipaké dina masakan amis. Bari hambar, éta hargana pikeun tékstur gelatinous sarta mangpaat ubar na sakuduna dituju. Ilaharna, éta dipaké pikeun nyieun dessert dina Kanton, mindeng digabungkeun jeung jujubes, longan garing, sarta bahan séjén. Éta ogé dianggo salaku komponén inuman sareng salaku és krim. Kusabab budidaya parantos langkung murah, ayeuna ogé dianggo dina sababaraha masakan gurih.

Ekstrak Tremella fuciformis dianggo dina produk kageulisan awéwé ti Cina, Korea, sareng Jepang. Jamur dilaporkeun ngaronjatkeun ingetan Uap dina kulit jeung nyegah degradasi pikun pembuluh darah mikro dina kulit, ngurangan wrinkles sarta smoothing garis halus. épék anti sepuh séjén asalna tina ngaronjatna ayana superoxide dismutase dina uteuk jeung ati; éta mangrupa énzim nu tindakan minangka antioksidan potent sakuliah awak, utamana dina kulit. Tremella fuciformis ogé dipikawanoh dina ubar Cina pikeun gizi bayah.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun